Fehova Winterdogshow 2019.

2019. 02. 17.

Fehova Winterdogshow 2019.
A Sarplaninac Baráti Kör jó néhány tagja részt vett az idei első nagyobb hazai kiállításon a Fehova Winterdogshow-n 2019. február 9-10-én. A Baráti Kör két kutyája került benevezésre, de többen a csapatból elhozták kutyájukat, hogy szokja a kiállítási közeget. A fedett csarnok igencsak kemény terep, főleg a szabadtérhez szokott pásztorkutyáknak, amilyen a Sarplaninac. A zsúfoltság, a visszhang, a szokatlan padlózat mind megzavarja őket, és nem olyan magabiztosak, mint a megszokott szabadtéri környezetben. De kutyáink mindezek ellenére derekasan helytálltak és jól viselték a megpróbáltatásokat fiatal koruk ellenére. Albanec /Ali/ kitűnő minősítést kapott, Hidegdombi Hűséges Avatár pedig megkapta a HPJ-t, és Junior Winner, azaz Fiatal Győztes lett vasárnap, ahol 6 nevezett Sarplaninac versengett a fajtagyőztes címért. Szombaton és vasárnap is szerb bíró bírálta a fajtát.
Szombaton a csapatot Acsai Beatrix és családja látta vendégül, megnéztük a telephelyüket őrző kutyáikat, majd az este is remek hangulatban telt. Jó volt újra találkozni és közösen átbeszélni az éves terveket, közben nagyokat nevetni. Nagyon köszönjük a kitűnő vendéglátást az egész családnak!
A következő esemény, ahol a Baráti Kör nagyobb létszámmal részt vesz majd, a Karakán Klubkiállítás és Tenyészszemle Sződön.

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=6ZoMNhnPpxo

Képek:

Comments are closed.