Akela Népe Kennel: Az “S” alomban 6 hetesek a kölykök!!

2020.04.22.
6 hetes kölykök
Baskát 2 kannal fedeztettem ez előtt az alom előtt. Barakkal és Sokollal. N és R-alom. Mindkét alomból kerültek ki jó házörző, jó karakterű egyedek, bár mindkét alom kissé más és más volt. Ha az S-alomot szeretném hozzájuk hasonlítani, akkor élénkebb, “zajosabb” az alom. A mostani kölykök 4 hetes koruktól jelzik a jöttünket. Megugatnak. Persze ahogy felismernek bennünket azonnal elcsendesednek. A felnőtt kutyák mozgását is ugatással jelzik. Semmi nem marad észrevétlen…
3 x kapnak enni egy tálból: https://www.youtube.com/watch?v=x_hIm1SsuK0
 Ennek jelentősége lesz később, mert évekkel ezelőtt külön edénye volt minden kiskutyának. Ennek az lett a vége ,hogy őrizni kezdték az ételt és komoly bunyók alakultak ki. Nem minden kölyöknek egyforma az étkezési szokása… Ma már egy tálból etetek. Megtanulják, hogy 1 percük van enni, megbecsülik az ennivalót és nem őrzik az edényt a másiktól, hisz mindenkié… A külön-külön etetők körül fokozatosan mérgesedett a helyzet, ami 10-12 hetes kölyköknél már tarthatatlanná vált. A J-alomból 4 kölyök exportra ment, különböző országokba és tovább itt maradtak a kölykök.
A kölykök közben túl vannak a 2. féreghajtáson és megkapták a Parvo vakcinájukat is. A jövő héten chippelés és elküldöm a papírokat a Meoeszhez származási lapok igényléséért.
Készítettem néhány videót a kicsik pillanatairól:
A 8 hetes fotókkal videókkal jelentkezem újra.

Comments are closed.