A Titov Kincse Kennelben január elejével várható kiskutyák születése

2019.11.18.

A Titov Kincse Kennelben január elejével várható kiskutyák születése.
Luna 03
Gafur

Párosítás: LUNA x GAFUR

Luna anyja Mira
Mira Képek : http://www.sarplaninac-kennel.hu/akela-nepe-mira-kepek/
HCH MIRA az elmúlt 10 év egyik legeredményesebb sarplaninac szukája, három ország championja :HCH, HPJ, RoCH, Srb Ch, 15 CAC  és 4 CACIB címmel bír, valamint amire a legbüszkébbek vagyunk , hogy kétszeres Szerb Speciál kiállítás győztes és 2019-ben Ő lett Európa Veterán Fajta Győztese.
Mira apja a Baráti Kör által importált koszovói kan.

Nagyon boldog és büszke vagyok, hogy még 10,5 évesen is falkánkat erősíti.

Luna apja Sokol
Sokol Képek: http://www.sarplaninac-kennel.hu/hu/sokol-kepekimages/
Sokol Restelicki: Koszovóból , eredeti funkciójából importált autentikus kan. Kiemelkedő intelligenciájával, értékes genetikai hátterével bátran kijelenthetem, hogy nemcsak a fajtán belül, hanem mint pásztor kutya is kiemelkedő értéket képvisel. 2 éve Dömsödi pásztor kutyás találkozón, abban a hatalmas elismerésben részesültünk, hogy Ő kaphatta meg a Legjobb Pásztorkutya címet!

GAFUR
Képek : http://www.sarplaninac-kennel.hu/gafur-kepek/#!

a Baráti Kör által Koszovóból importált kan, melynek szülei pásztorkutyaként dolgoztak a fajta eredeti funkciójába. 11 évesen is kiváló egészségnek örvend, a Kisbéri Szürke Farkas Kennel tagja.
A párosítás célja, hogy a fenti két kutya által őrzött értékes genetikai állományt megtartsuk, ellenálló , intelligens kölykök szülessenek, melyek sok-sok éven át egészségesen fognak gazdáiknak örömteli pillanatokat szerezni és mindig biztonságban tudhatják mellettük családtagjaikat.
Téttry Attila

Comments are closed.